Ünnepi információk

Tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat, hogy az ünnepek utáni első szállítási napunk 2020.01.02.(csütörtök), a weboldalon leadott rendeléseket a két ünnep között is változatlanul fogadjuk.


Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Melyik mesefigurával bővítsük kínálatunkat?
Gorjuss
Thomas
Miraculous Ladybug
Tini Nindzsa
Én kicsi ponym
Sam a tűzoltó
Mancs őrjárat
Hírek

Pontgyűjtés

Áruházunk pontgyűjtő rendszere az alábbiak szerint működik:

 

A vásárlás után járó pontokat csak regisztrált vásárlóknak írjuk jóvá. Regisztráció nélküli vásárlók nem rendelkeznek pontgyűjtő számlával.

 

A rendelés leadásakor, kizárólag a termékek árának figyelembe vételével, minden 100Ft után 2 pontot írunk jóvá. Tehát a szállítási költség után nem jár pont.

 

A hírlevélre feliratkozást egyszeri 50 ponttal honoráljuk. Tehát a hírlevél igénylésről történő leiratkozás, majd újra feliratkozás után nem írjuk jóvá még egyszer az 50 pontot.

 

A pontgyűjtő számlán összegyűlt pontok virtuális fizetőeszközként működnek, a megrendelés során, amennyiben fel kívánja használni, az összegyűlt pontok értékével csökken a fizetendő összeg.

 

Fontos tudni, hogy az összegyűlt pontok egyszerre kerülnek felhasználásra, nincs lehetőség a mennyiség változtatására. Viszont a pontok felhasználásakor újabb pontokat írunk jóvá számláján, a termék kedvezmény igénybevétele előtti árából.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szállítási költség összege nem csökkenthető a pontok felhasználásával.

Például, ha a megrendelt termék 500Ft és önnek 1000 pont van a számláján, csak 500 pontot tud felhasználni, a maradék 500 pont a számlán marad.

 

A pontgyűjtő számla egyenlegét, regisztrált vásárlóink belépés után, a profiljukban, a kedvezmények menüpontban tudják ellenőrizni.

 

 

Webáruház készítés