Unikornis ergonomiai iskolatáska

Unikornis ergonomiai iskolatáska
Unikornis ergonomiai iskolatáska
Unikornis ergonomiai iskolatáska
Unikornis ergonomiai iskolatáska

Unikornis ergonomiai iskolatáska

23 500 Ft
Az unikornisoknak múltja van, már az ókori perzsa, indiai és kínai mítoszokban is szerepeltek, hogy aztán a nyugati civilizáció – a maga képére formálva ugyan, de – átemelje őket saját kultúrájába. Sőt, korábban is voltak kimondottan meglepő népszerűségi hullámai: a XVI. században Bristol városa például hivatalos címerállatának választotta az egyszarvút.

Egyes szakértők szerint manapság a trenddé váláshoz három dolog szükséges: általános érdeklődés a társadalom részéről, egy celeb nyilvános posztja a közösségi médiában, valamint a kellőképp megkapó vizualitás.

Az unikornisok bizony mindhárommal rendelkeznek. Felnőtt az Én kicsi pónim generációja, és az unikornisok emlékét mai napig szívükben hordják. Niki Minaj egy 2017-es klipjében unikornisos gumimatracon lubickolt a medencében. Mindeközben pedig az unikornisok a szivárvány színeiben pompázva pillanatok alatt nyűgözik le a hölgyeket.

A tanévre való felkészülést a megfelelő iskolatáska kiválasztásával érdemes kezdeni. A döntés nem könnyű, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni: a teherbírást, a kialakítást, a kényelmet, a méretet és mivel gyerekekről beszélünk, a megjelenés is hihetetlen fontossággal bír. ​

A kiválasztott iskolatáskánál a diákok kényelme érdekében a minél kisebb önsúlyra törekedtünk, így az üres táska mindössze egy kilogrammot nyom, de 17 literes űrtartalmának köszönhetően rengeteg füzet, könyv és egyéb tanszer fér el benne. Az ergonomikus kialakítás miatt pedig még egy hosszabb út során sem válik kényelmetlenné a viselése.
Mivel mindennél fontosabb a gyermekek egészsége és biztonsága, ezért a tervezéskor olyan többrétegű, párnázott hátlapot készítettünk, mely kíméli a gerincet, az Air-Flow-rendszer pedig biztosítja a megfelelő szellőzést. Valamennyi iskolatáskán jól látható helyekre helyeztünk el fényvisszaverő sávokat és csatot, hogy az utcán közlekedve se kerülhessen veszélybe a tanuló.

Főbb jellemzői:

FÉNYVISSZAVERŐSÁV a táska két oldalán
MAGAS MINŐSÉGŰ merev falú iskolatáska 1. és 2. osztályosok részére
TARTÓS, VÍZLEPERGETŐ ANYAGBÓL, a legdivatosabb mintákkal
AZ OLDALERŐSÍTÉSEK, KEMÉNY MŰANYAG TALP növelik a tartósságot,
a műanyag talp egyben növeli a stabilitást és véd a szennyeződésektől is, könnyen tisztítható!
ERGONOMIKUSAN kialakított, puha, szivacsos hátrész, mely megkíméli a gerincet
FÜL segítségével a táska kézben is tartható, vagy felakasztható a pad mellé vagy
fogasra is
TÁGAS belső tér, elválasztókkal, zseb az órarendnek
HÁLÓS tetejű oldalzsebek kulacsnak
ELÜLSŐ ZSEB az uzsonnás doboznak vagy más apróságoknak
KÖNNYŰ nyitás és zárás
BIZTONSÁG: elöl és hátul is fényvisszaverő elemek segítik a jobb láthatóságot
Szállítási idő
3 munkanap vagy egyeztetés